Čeští Sinners představují nevšední merch. Řeší především problém s nákupy

14. 3. 2023 – 16:02
0
Čeští Sinners představují nevšední merch. Řeší především problém s nákupy
zdroj: Foto: Sinners

Místo trička nebo klíčenky fofrtaška

O víkendu jsem si potřeboval obstarat pár věcí v nejmenovaném hobby marketu a supermarketu, a protože auto nebylo k dispozici, vyrazil jsem hromadnou dopravou. Jednoznačně jsem si tím potvrdil, že transport nákupu bez vozu je neskutečná otrava, esportová organizace Sinners ale přináší docela zajímavé řešení. Tedy pokud vám nevadí trochu té důchodcovské módy.

Sinners ve spolupráci s Kauflandem totiž posílají na trh novou verzi takzvané Fofrtašky, tedy klasického vaku na kolečkách, kterému se v zasvěcených kruzích říká zkratkou RVHP. 

Příběh vzniku Fofrtašky 2.0 začal na podzim 2022 jakovtip na sociálních sítích, který následoval požadavek od stovek fanoušků na vytvoření prototypu. Skutečná Fofrtaška 2.0 půjde v omezeném množství kusů do prodeje 15. 3. ve-shopu esportové organizace SINNERS Esports. K jejímu představení vzniklo také našlapané video ve stylu Apple, ve kterém vystupují Sebastian “Beastik” Daňo (CS:GO), Moritz Straube a Max Euler z managementu SINNERS, Uladzislau Prymerau z Kauflandu, Šimon Brabec z designerského studia Braasi a dokonce i paní Vlasta, která si zahrála v oblíbené loňské reklamě“Backnul Brzo”.

Vydáním Fofrtašky 2.0 navazují Kaufland a SINNERS Esports na první rok své spolupráce, během kterého předvedli například drone show na Ještědu, vytvořili reklamy s esportovci v Kauflandu, uvedli gastro minisérii Grilferno s hráči vařícími v přírodě na ohni či bojovali s mýty ohledně hráčů počítačových her a jejich zdraví v seriálu Zdravý Hříšník.

“Partnerství s Kauflandem si neuvěřitelně ceníme. Mají odvahu pouštět se do věcí, na které nikdo z jejich konkurence ani nepomyslí. Tím podporují naše hráče, organizaci, ale také celý esportový ekosystém. Nespokojí se jen s logem na dresu, ale chtějí společně ukazovat veřejnosti, že esport je tvrdá dřina a že esportovci si zaslouží pozornost a podporu,” uzavírá CMO SINNERS Esports Bernard Šimon.

“Fofrtašku” známe jako klasickou nákupní tašku na kolečkách především v rukou seniorů. Nyní vznikla Fofrtaška 2.0, která je ale ušitá na míru hráčům a hráčkám videoher. Do úložného prostoru se vejde nákup nebo celá herní výbava od myši až po monitor. Fofrtaška disponuje také solárním panelem na dobíjení telefonu, červeným LED světlem, závodními kolečky s odpruženou nápravou, nebo teleskopickým madlem a ve velikosti jež umožňuje si ji vzít i do letadla jako příruční zavazadlo.

Launch fofrtašky je naplánován na zítřek, sám jsem zvědav, kolik příznivců esportu v příštích týdnech uvidím na ulicích s tímto nevšedním doplňkem.

 

Zdroje:
Tisková zpráva