CZC.eSuba nabírá tři nové členy do League of Legends týmu

CZC.eSuba nabírá tři nové členy do League of Legends týmu
zdroj: esuba

Zatímco včera jsme pouze odhadovali kdy eSuba oznámí nové tváře, dnes už můžeme sdělit podrobnosti. Tři nově příchozí hráči doplní soupisku pro letní split 2020.

V týmu zůstává midlaner Adam “Random” Grepl, jungler David “Jejky” Jakubec a support Radovan “Rufus” Moravec. Mužstvo tak opustil Robocop, který bude nyní oblékat barvy španělského eMonkeyz. Dále Dany, kterého jsme zmínili ve včerejším článku, a který z eSuby přestoupil do Sampi. Velkou změnou je především odchod trenéra Tomáše “Nightshare” Kněžínka, který byl dlouholetou součástí týmu. Během tří let svého působení stál za třemi tituly mistra ČR, čtyřmi tituly Hitpoint Masters, čtyřmi účastmi týmu na prestižních EU Masters, vítězství na DreamHacku a především byl také u výhry V4 FSF v Budapešti.

Nová sestava CZC.eSuba zdroj: esuba

Tomáše nahradí Radim “Zizou” Zaoral, který má za sebou působení v eXtatus a Team Brute. Post topaře bude patřit slovenskému hráči Ondreji “Wondro” Kendovi. Ten byl v eSube již minulý letní split, kdy pomohl k vítězství na MČR, ESL Nationals a Hitpoint Masters. Pozice AD Carry bude v režii Nguyên "Hiro" Đại Hải. Ten má za sebou bohatou mezinárodní účast. Během jarního splitu působil v známém týmu Crvena zvezda. Zkušenosti má však i z německých týmů GamerLegion, OP Innogy nebo Flay Esports. Působil ale také v česko-slovenské lize, zde jsme jej mohli vidět v týmu Vikingekrig Esports a Team Moops.

Nová soupiska eSuby je jednoznačně zajímavou odpovědí na nedávné změny v týmu Sampi. Letní split přinese bezesporu mnoho jedinečných momentů.

Zdroje:
esuba