Entropiq Charity FIFA Cup 21, Karel Janeček a 212 000 Kč pro Znesnáze21

Entropiq Charity FIFA Cup 21, Karel Janeček a 212 000 Kč pro Znesnáze21
zdroj: Tisková zpráva - Entropiq

V neděli 21. 2. se uskutečnil v pořadí již druhý Charity FIFA Cup

V neděli 21. 2. se uskutečnil v pořadí již druhý Charity FIFA Cup pořádaný esportovou organizací Entropiq, během kterého bylo možné přispívat na speciální sbírku na dárcovské platformě znesnaze21.cz.

Od dopoledních do večerních hodin sledovaly stovky diváků na kanále twitch.tv/entropiqteam zápolení špičky esportové FIFA scény. Vavříny pro vítěze si nakonec odnesl Dominik ”Seron” Čermák z týmu Sampi.

Nejen díky nejvýznamnějším sponzorům akce: Fight-live.cz, Play-arena.cz a Fine Gusto, ale i díky všem dalším dárcům a příspěvku samotného týmu Entropiq obdrží dárcovská platforma pro 12 konkrétních případů, které byly během dne představeny, částku 212 000 Kč.

Entropiq si ale pro svoje fanoušky překvapil i dvě veliká oznámení. Jako první byl ve večerních hodinách představen nový hardwarový partner společnost HAL3000. O spojení s tradičním českým výrobce multimediálních, kancelářských a herních počítačů s Entropiqem promluvil managing director Ondřej Drebota.

Největší rozruch na streamu ale vyvolala hlavně přítomnost matematika, pedagoga a mecenáše Karla Janečka. Zakladatel několika nadačních fondů byl totiž představen jako nový investor.

Považuji esport za budoucnost. Já osobně vnímám, že esport není jen o tom sedět u počítače, ale člověk musí mít pravidelný trénink, dodržovat daná pravidla, mít zdravou soutěživost a také fyzickou zdatnost. Pro Entropiq jsem se rozhodl i proto, že za ním stojí můj dlouholetý přítel, Martin Kabrhel, v kterého mám velikou důvěru,” uvedl nový investor Entropiqu Karel Janeček.

„Příchod Karla Janečka nám může pomoci k rychlejšímu růstu, ale i k tomu, aby se rozšířilo všeobecné povědomí o esportu. Jsem přesvědčen, že díky Karlovi se nám otevírají nové možnosti, dokáže oslovit zcela nové publikum,“ uvedl za Entropiq Ondřej Drebota.

Charitativní akci si nenechali ujít ani dvě výrazné tváře známé především mladšímu publikua to influencer Jirka Král, který má za sebou již několik povedených charitativních streamů a zpěvák, finalista talentové soutěže Česko Slovenská Superstar a ambasador značky Puma Ben Cristovao.

 

 

 

 

 

Zdroje:
tisková zpráva