Entropiq odhalí největší esportovou senzaci letošního roku!

Již třetím dnem můžeme na Facebooku týmu Entropiq sledovat odpočítávání. Co se za tímto velkým odhalením skrývá? Sám Entropiq hovoří o největší senzaci roku.

Včera Entropiq oficiálně přivítal Petra “czechclouda” Žaluda jako svou posilu na pozici content creatora a ambasadora týmu. Aby těch novinek ale nebylo málo, minulý týden unikla na sociální síti zabývající se československým esportem informace, že by měl Entropiq představit CS:GO tým. To, že má Entropiq zájem vstoupit na Counter-Strike scénu, není žádná novinka, údajně jsme tomu ale teď blíže než kdy jindy. Z uniklých informací by mělo jít o následující tým: 

Michal "leckr" Kadlíček 

Lukáš "capsen" Koláčný 

Jan "Hones" Urválek 

Zdeněk ''daxen'' Dušek 

Filip “AJTT” Dolenský

Leckr CSGO zdroj: Sport.cz

Entropiq tento leak blíže nekomentoval, o několik dní později však začal na svých oficiálních stránkách odpočítávat dny svého velkého překvapení. Dnešní status však může celou situaci ještě pěkně zamotat: 

„⚽️ Už jen jeden den a největší překvapení od vzniku naší organizace bude odhaleno!”

Pokud má tento smajlík symbolizovat FIFU, může se jednat o velice zajímavé angažmá. Sami fanoušci spekulují o Lakym. Někteří tipují dokonce i zahraniční posilu. Vše je ovšem momentálně v režii Entropiq a vše ostatní jsou pouze spekulace a domněnky. Co myslíte vy? Klapne Entropiqu konečně CS:GO tým, posílí svou FIFA scénu nebo snad přijde ještě s něčím úplně jiným? 

Tagy:
FPS