Entropiq slaví první narozeniny

Entropiq slaví první narozeniny
zdroj: Entropiq Team

Český profi esport má budoucnost, jak dokazuje Entropiq.

Profesionální esportová organizace Entropiq, oslaví v úterý 26. 1. 2021 jeden rok od veřejného oznámení vzniku organizace. Přesně před rokem došlo k představení Entropiqu, který si od začátku kladl nemalé cíle, a i přes problémy spjaté s koronavirem se ukázalo, že rozhodně nemluví do větru.

Fakta mluví jasně: dva mistrovské tituly České republiky (Hearthstone a PUBG), jednou vicemistr ČR (CS:GO) a jedno první (FIFA) a druhé (Hearthstone) místo na mistrovství Slovenské republiky. V současné době Entropiq reprezentují následující sekce: PUBG, Hearthstone, FIFA, CS:GO. Z výše uvedeného je tedy jasně vidět, že v každém z titulů, se podařilo v prvním roce působení zaznamenat nějaký výrazný úspěch.

Dynamicky se rozvíjející projekt zakladatele Martina Kabrhela nezůstává pozadu ani co se spojení se známými osobnostmi sportovního světa týká. Během prvního roku Entropiq posílili: vicemistr Evropy, vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer a profesionální zápasník UFC, Makhmud “Mach” Muradov, který má za sebou již třetí vítězství v nejprestižnější MMA organizaci světa, UFC.

“Velmi si vážíme podpory, které se nám dostává od našich fanoušků, což je samozřejmě spojeno s úspěchy našich hráčů, kteří nám dělají radost a pevně věříme, že v tom budou pokračovat i v roce následujícím,” sděluje s úsměvem Managing Director Ondřej Drebota.

“Díky profesionální práci, kterou všichni v Entropiqu odvádějí, se nám otevírají dveře u významných sponzorů a partnerů,” dodává Drebota. Vedle společností: Ematiq, FineGusto, Pure Coco, kteří byly u nováčka na poli esportu od prvních chvil, se postupem času přidaly společnosti světového významu.

McDonalds a módní značka Puma, která zajišťuje Entropiqu týmové oblečení, jež se setkal u fanoušků s velmi pozitivními ohlasy. Opomenout nemůžeme ani českou firmu Yourgate zabývající se výrobou unikátních bylinných prostředků na podporu paměti, koncentrace a psychické i fyzické vitality.

Zdroje:
tisková zpráva