Nejlepší český hráč Dota 2 ovládl evropský žebříček!

Jako vůbec první hráč Ninjas in Pyjamas, jako první Čech a dokonce jako jeden z nejmladších hráčů vůbec se Saberlightovi podařilo dosáhnout prvního místa v evropském žebříčku Dota 2.

Jonáš “SabeRLighT-” Volek neskrýval svou radost a hned se s úspěchem podělil na svých sociálních sítích: 

“DÁMY A PÁNOVÉ, JE TO TAM! Nejenom, že jsem giga na pána zandal maturitu a mám za sebou (doufejme už navždy) školu, ale před několika minutami jsem se vyšplhal na nejvyšší příčku Evropského leaderboardu! Což znamená, že čistě podle rankingu jsem nejlepší hráč v Evropě a jeden z nejlepších na celém světě, což je celkem epik.”

Zlatou příčku obsadil s neskutečnými 10 520 MMR. Toto číslo se mu podařilo dosáhnout i díky posledním třema vyhrám v tzv. Double Down rank. V těch může hráč dvakrát tolik bodů ztratit, ale i vyhrát, což se naštěstí Saberlightovi povedlo! 

Jak sám říká, podařilo se mu dosáhnout všeho co si přál v leaderboardech a rankedu, jediné co mu chybí jsou úspěchy na kompetitivní scéně. Jeho týmu Ninjas in Pyjamas se v tomto směru nedařilo, Saberlight se proto na týmovou spolupráci plánuje maximálně soustředit. My mu držíme palce a gratulujeme k dosavadním úspěchům!