Nejlepší český hráč Hearthstonu Jarla končí v semifinále Grandmasters

Nejlepší český hráč Hearthstonu Jarla končí v semifinále Grandmasters
zdroj: Twitch.tv

Hearthstone Grandmasters dospěl během uplynulého víkendu k ukončení první sezóny roku 2020.

Mezi nejlepšími hráči světa nechyběl ani český zástupce Jaromír “Jarla” Vyskočil, který se probojoval až do semifinále. Jarla se kolem Hearthstonu začal pohybovat již v době beta verze této hry. V roce 2015 pak vybojoval svou první legendu na EU serveru, což ho motivovalo začít o rok později hrát Hearthstone závodně. Právě pravidelné umístění v top místech Hearthstone žebříčku a solidní výkony v LIVE událostech Jarlovi umožňují kvalifikovat se na exkluzivní Hearthstone Grandmasters. 

Během první sezóny GM roku 2019 se Jarlovi podařilo skončit na 8. místě. Ve druhé sezoně roku 2019 se pak svými výkony probojoval až na třetí příčku, kde jej v semifinále porazil týmový spoluhráč Hunterace. Oba hráči reprezentují Skandinávský esportový tým Nordavind DNB.
Jarla vs Bunnyhopper zdroj: playhearthstone.com

Jarlovi vytoužené finále opět těsně uteklo. Tentokrát jej v semifinále zdolal Bunnyhoppor. Proti soupeři měl Jarla připraven balíček Demon Huntera, Warlocka, classic Huntera a Warriora.  Stejně jako v předchozím zápase se Swidzem mu soupeř zabanoval balíček Warriora. Zápas skončil jasným vítězstvím Bunnyhoppora 3:0. Sám Jarla se k zápasu vyjádřil na svém Twitterovém účtu. Grandmasters opět skončil v top 4, tentokrát s rekordní sérií 22-16. I přes to že jej prohra mrzí však Jarla doufá, že se mu příští rok podaří prolomit prokletí GM semifinále. My v to doufáme také a budeme držet palce!

Zdroje:
playhearthstone.com