Novým partnerem organizace Entropiq se stává McDonald’s

27. 8. 2020 – 10:00
0
Novým partnerem organizace Entropiq se stává McDonald’s
zdroj: entropiq.gg

Entropiq se nezastavuje a nabírá další sponzory na svoji palubu. Co však ze spolupráce s fastfoodovým gigantem plyne?

VALORANT, CS:GO, PUBG, FIFA 20 a Hearthstone, ve všech těchto hrách má už tým Entropiq obsazení, a proto je pouze logické, že neotálí ani v rámci sponzorských partnerství. Po sponzorech Ematiq nebo Fine Gusto se tak k týmu Martina Kabrhela připojuje i americká společnost McDonald’s.

„Jsem rád, že se posouváme mílovými kroky kupředu, daří se nám plnit naši vizi mezinárodní esportové organizace a nyní můžeme přivítat tak významného partnera, jakým je společnost McDonald's. Těším se, kam společně esport v Česku posuneme,“ říká výkonný ředitel Entropiq Ondřej Drebota.

„Od vstupu do světa esportu si slibujeme kromě růstu znalosti značky mezi touto významnou skupinou našich zákazníků také posunutí vnímání McDonald’s jako značky, která je nedílnou součástí zábavy v tomto rychle rostoucím kulturním fenoménu. Zároveň jsme rádi, že můžeme podpořit ambiciózní plány týmu Entropiq,“ vysvětlil Martin Troup, marketingový ředitel McDonald's pro Českou republiku a Slovensko.

Detaily smlouvy tak bohužel neznáme, nicméně představa, že se jednou dočkáme propagace esportu či dokonce konkrétního týmu přímo v řetězcích, jako je právě třeba McDonald’s, se nám velice líbí.