Slovenský hráč GuardiaN je konečně zpátky, angažmá mu poskytl ruský celek Trident

Slovenský hráč GuardiaN je konečně zpátky, angažmá mu poskytl ruský celek Trident
zdroj: HLTV

Více než rok pauzy a nejistoty je konečně pryč, Ladislav Kovács se vrací do hry.

Bývalý člen Natus Vincere a proslulý sniper Ladislav “GuardiaN” Kovács oblékne barvy ruského CS:GO týmu Trident. Prozatím se nejedná o trvalé angažmá, ale pouze o záskok. Slovenský hráč posílí tým v následujících turnajích, přesné detaily jeho kontraktu ale nebyly odhaleny.

Trident navíc přilákal i Denise “seized” Kostina, který spolu s GuardiaNem oblékal barvy NaVi. Pro GuardiaNa půjde o náročnou výzvu, neboť od ledna 2020 nefiguroval v kompetitivním hraní. V březnu roku 2020 pouze krátce zaskočil v zápase proti Dignitas na turnaju Flashpoint, zbytek času ale trávil na lavičce a věnoval se především streamování.

V září minulého roku sdělil, že je připraven na aktivní hraní a rád by bojoval o slavný CS:GO Major. GuardiaN se ale s žádným týmem na spolupráci nedohodl a to ani v momentě, kdy se v únoru letošního roku stal oficiálně volným hráčem.

Nyní má konečně šanci opět zazářit a ukázat, že na profesionální hraní stále má. Kromě bývalého spoluhráče z NaVi je v týmu Trident Timur “clax” Sabirov, Aleksandr “glowiing” Matsievich a Evgeny “Norwi” Ermolin. Nová sestava se dostane do akce už na European Development Championship, první zápas začne už 16. června, tak nezapomeňte slovenskému borci držet palce.