Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde v říjnu, sledujte video k odhalení

25. 5. 2022 – 8:38
0
Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde v říjnu, sledujte video k odhalení
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Staří známí se vracejí

O tom, že bude letošní díl Call of Duty spadat do subsérie Modern Warfare, víme už nějakou dobu, před časem nám navíc vývojáři z Infinity Ward ukázali nové logo. Včera večer ovšem došlo k oficiálnímu odhalení data vydání, které doprovodilo i krátké video.

Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde 28. října letošního roku a podobně jako v prvním díle rebootované série se v něm setkáme s řadou známých tváří, jak naznačují promo materiály. Nebude chybět legendární kapitán Price, seržanti "Gaz" Garrick a "Soap" McTavish a jejich řady doplní plukovník Alejandro Vargas z mexických speciálních jednotek.

Odhalení doprovodilo krátké video, které bohužel nepochází ze hry. I tak jde ale o působivou marketingovou akci, v přístavu Long Beach a v Kalifornii totiž došlo k odhalení masivní, z vesmíru údajně viditelné reklamy o velikosti více než 8 tisíc metrů čtverečních. Její finální kus přijede na obří lodi, které také veze portréty zmíněných operátorů. Celou akci můžete sledovat skrz akční záběry z dronu.

O hře samotné a jejích obsahových aspektech toho ale prozatím víme z oficiálních zdrojů pramálo a spoléhat se tak musíme především na různé úniky a insidery. Jedním ze zajímavých příslibů má být údajná přítomnost herního režimu, který připomene tuhý Escape From Tarkov. Detailní představení všech herních režimů nás ale určitě v příštích týdnech nemine.

Zdroje:
Activision Blizzard