Cheateři objevili další způsob, jak ničit Call of Duty: Warzone

7. 7. 2022 – 16:00
0
Cheateři objevili další způsob, jak ničit Call of Duty: Warzone
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Problémy se kupí

Hackeři, cheateři a hráči, kteří zneužívají chyb v kódu jsou závažím, které táhne Call of Duty: Warzone ke dnu. Ačkoli vývojáři už relativně dávno implementovali údajně přelomovou ochranu jménem Ricochet, objevují se stále nové způsoby, jak ve hře podvádět a kazit tak zážitek ostatním.

Jedním z aktuálních nechvalně proslulých trendů je hack, který umožňuje hrát z pohledu třetí osoby. Není třeba zdůrazňovat, jak obrovskou výhodu to cheaterům poskytuje, především s ohledem na bezkonkurenční FOV a možnost vidět za rohy. O tom, jak hack funguje, se můžete přesvědčit v přiloženém videu.

@arthegoat_ Third person be making my aim on point. #warzone #warzoneclips #warzonebestclips #warzonetips #warzoneloadouts #warzonenews #warzonetipsntricks #settings #op #cod #fyp #rebirthisland ♬ Use My Sound - Mixtape World

Ačkoli se tento způsob podvádění dostává nyní do popředí, není ve skutečnosti zas takovou novinkou. Už v minulosti se přepínání do pohledu ze třetí osoby ve hře objevilo, před necelým rokem navíc jeden z hráčů překonal světový rekord v Duos, aby byl po provalení podvodu zostuzen a vysmíván poctivou částí komunity. 

Situace s nepoctivým chováním se údajně ještě zhoršila se startem 4. sezóny, která ovšem zároveň mimo jiné přinesla populární novou mapu Fortune's Keep. Otázkou zůstává, zda se vývojářům povede s podvodníky zatočit a zda případně v příští iterace battle royale nezpřístupní pohled třetí osoby rovnou, jako tomu bylo třeba v případě PUBG.

Zdroje:
TikTok