CouRage tvrdí, že Black Ops 3 je nejlepší Call of Duty

14. 7. 2022 – 17:29
0
CouRage tvrdí, že Black Ops 3 je nejlepší Call of Duty
zdroj: tisková zpráva

Vzpomínáte si na něj?

Pokud byste měli vyjmenovat seznam nejlepších Call of Duty, patrně by v něm nechyběl druhý díl z roku 2003, první a druhé Modern Warfare a dost možná ani první díl subsérie Black Ops. Jack "CouRage" Dunlop, známý streamer a influencer má ale jiný názor. 

Na Twitteru se podělil o to, že za nejlepší díl dlouholeté série považuje Black Ops 3 z roku 2015, pokračování, na které většina hráčů nijak výrazně nevzpomíná. On sám ale tvrdí, že právě tento díl měl perfektní systém Prestige, skvělý Zombie režim, zajímavé speciální schopnosti operátorů, dobře zpracované kamufláže na zbraně a v neposlední řadě i solidní kampaň.

Právě poslední bod je relativně sporný, singleplayer Black Ops 3 se totiž skládal ze samostatných misí, které nebyly v chronologickém pořadí, což je sice originální přístup, ale pro řadu hráčů působil matoucím dojmem. 

Pod tweetem se samozřejmě spustila diskuze plná souhlasných i opačných názorů, někteří profesionální hráči CoD pak přišli s vlastními teoriemi, co bylo na Black Ops 3 skvělé, jako například nový systém pohybu, který zvýšil důraz na hráčský skill. Jiní oponují s tím, že díly Call of Duty z tohoto období jsou jen lacinou kopií Titanfallu, který prezentované aspekty hratelnosti zvládal mnohem lépe.

Jak vzpomínáte na Call of Duty: Black Ops 3 vy? A jaký je váš nejoblíbenější díl slavné a extrémně výdělečné série?

Zdroje:
Twitter