Dávejte si pozor na svůj loadout. Campera ve Warzone prozradila trapná chyba

15. 10. 2021 – 8:30
0
Dávejte si pozor na svůj loadout. Campera ve Warzone prozradila trapná chyba
zdroj: Activision

Ostřížímu zraku protivníka neunikl

Campery nemá nikdo rád, oni sami ale určitě do roztrhání těla tvrdí, že využívají zcela legitimní herní styl. Schovávání se poblíž důležitých bodů zájmu a střílení protivníků ze zálohy se může ukázat jako výhodná taktika, i u ní ale musíte přemýšlet.

Přesvědčil se o tom camper, na kterého narazil hráč s přezdívkou DefunctHunk_COD. Ten si během zápasu ve Warzone povšiml, že na betonové bariéře poblíž nákupní stanice poskakuje světelný kruh. Pokropil tedy přilehlé křoví dávkou ze své zbraně a získal tak jeden z nejjednodušších killů, jaké si umíte představit.

Nebohá číhající oběť si totiž zjevně neuvědomila, že má na své zbrani nástavec Tiger Team Spotlight, který je momentálně ve Warzone velmi populární. Tato svítilna zvyšuje pohyblivost, a tak si ji mnozí hráči rádi instalují na své samopaly a útočné pušky. Jak ale uvedl komentátor na Redditu, nepotřebuješ pohyblivost, když jen ležíš.

Správa doplňků ke zbraním se nyní ještě trochu zkomplikuje, chystané Call of Duty: Vanguard totiž navýší počet slotů na deset. 

Zdroje:
Dexerto