Hráč zaspal turnaj ve Warzone o 400 tisíc dolarů. Týmový parťák s ním ukončil spolupráci

19. 11. 2021 – 16:00
0
Hráč zaspal turnaj ve Warzone o 400 tisíc dolarů. Týmový parťák s ním ukončil spolupráci
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Sladké sny

Povedlo se vám někdy zaspat něco opravdu důležitého? Osobně jsem v době před pandemií měl největší trauma v momentech, kdy mi brzy ráno letělo letadlo a já byl přesvědčen, že budík selže a já ho propásnu. Něco mnohem horšího se nicméně stalo hráči s přezdívkou Blazt, který profesionálně hraje Call of Duty Warzone.

S parťákem, který si říká MuTeX, se plánovali zúčastnit turnaje World Series of Warzone, ve kterém mohou dvoučlenné týmy soupeřit o 300 tisíc dolarů a součástí je i soutěž jednotlivců o dalších 100 tisíc dolarů. Ve chvíli, kdy měl turnaj začít, ale MuTeX svého spoluhráče nemohl sehnat.

Blazt ani jeho partnerka mu nezvedali telefon, a tak nakonec musel první zápas odehrát zcela sám a na další si vzít pořadatelem povoleného náhradníka. Nepřekvapivě ale s cizím hráčem nebyl natolik sehraný, aby v turnaji dokázal konkurovat připraveným protivníkům.

Nakonec se ukázalo, že Blaztovi se naštěstí nestalo nic zlého, jen se zhruba v polovině turnaje probudil z patnáctihodinového spánku. Vtipná událost má bohužel smutný konec, MuTeX neprofesionální chování svého kolegy odmítl tolerovat a rozvázal s ním spolupráci. Na sociálních sítích se následně už začal pídit po novém parťákovi.

Zdroje:
Dexerto