Hráče štvali podvodníci ve Warzone, naprogramoval si tedy vlastní verzi hry

22. 9. 2021 – 9:29
0

Dvoudenní práce v Unity

Hackeři ve Warzone se stali pravidelným tématem. Hráči kvůli nim odcházejí do jiných her, streameři kvůli nim chtějí se hrou úplně seknout a vývojáři se skrz masivní vlny banů snaží situaci řešit, stále ale spíše kloužou po povrchu a bojují s následky a ne s příčinou.

Existují ale činorodí hráči, kteří místo nadávání berou věci do vlastních rukou a přicházejí s vlastním řešením. To je případ Usmana Siddiqui, kterého hackeři otrávili do té míry, že si raději vytvořil své vlastní Warzone, možná i s black jackem a společnicemi.

Celý projekt mu v enginu Unity zabral zhruba dva dny a vy se v přiloženém videu můžete podívat na docela solidní výsledek. S vysokorozpočtovým Call of Duty: Warzone se samozřejmě měřit nemůže, aspoň má ale klid a nemusí se dívat na bizarní killcamy podvodníků, využívajících auto-aim či jiné nepovolené pomůcky.

Všem nepřátelům navíc dal nechvalně proslulý skin Rook pro operátora Roze, který je natolik tmavý, že dával uživateli výhodu maskování v terénu. Tento skin byl součástí 5. sezóny battle passu pro Call of Duty: Modern Warfare a Warzone a vývojáři se s jeho opravou zabývali až do letošního léta.

Největší naděje nyní komunita upíná na start nového Call of Duty: Vanguard, který má přinést novou mapu pro Warzone a startovat s pokročilou anti-cheat ochranou. Uvidíme, zda se autorům podaří zastavit exodus hráčů a tvůrců obsahu.

Zdroje:
GamesRadar