Nádherná trefa. Hráči Warzone se povedlo sundat vrtulník vrhacím nožem

7. 10. 2022 – 10:36
0
Nádherná trefa. Hráči Warzone se povedlo sundat vrtulník vrhacím nožem
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Náhoda nebo přesná muška?

Nejhezčí herní momenty v multiplayerových kláních zpravidla vycházejí z naprosto nepochopitelných úspěchů, které by se člověku při sebevětší snaze patrně nepodařilo replikovat a dochází k nim jen dílem náhody. Nejtypičtějším příkladem jsou nejrůznější šťastné trefy, ať už jde o přesný zásah pohybujícího se cíle, nebo naslepo vržená sekyra, která přelétne polovinu mapy a neomylně se zatne do soupeřovy hlavy.

Podobné štěstí měl v Call of Duty: Warzone hráč s přezdívkou iTsHuskieBTW, který se v průběhu zápasu dostal na vysokou vodní věž. Na výhodné pozici ho ale začal obtěžovat protivník ve vrtulníku, se kterým bylo nutné se rychle vypořádat. ITsHuskieBTWmísto palné zbraně v zoufalé situaci použil vrhací nůž a asi i on sám byl překvapen, že jeho sázka vyšla. Vrtulník se poroučel k zemi a jeho pilot, který se objevil na ochozu vodního rezervoáru skončil druhým zásahem vrhacího nože.

Na sociálních sítích si tento počin vysloužil uznalé reakce, někteří jej dokonce považovali za nejlepší zabití nožem, které kdy ve hře viděli. Kill byl ostatně odměněn hodnocením Surgical za neuvěřitelnou přesnost.

Call of Duty: Warzone bude ještě letos nahrazeno plnohodnotným pokračováním s novou mapou i herními mechanismy, mezi které patří například systém většího počtu oddělených bojových zón, které se až ke konci každého zápasu spojí v jednu finální. Zatímco Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde 28. října, pokračování Warzone je naplánováno na 16. listopadu letošního roku.

Zdroje:
Reddit