Nová mapa pro Warzone nezačala nejlíp, hráči i streameři jsou nespokojení

9. 12. 2021 – 11:38
0
Nová mapa pro Warzone nezačala nejlíp, hráči i streameři jsou nespokojení
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Neúspěšný start

Více než rok a půl od startu Call of Duty: Warzone jsme se konečně dočkali toho, že byla mapa Verdansk poslána na odpočinek a vystřídalo ji nové tropické bojiště s názvem Caldera. A i když byli hráči na změnu už připraveni a vývojáři nové dějiště populárního battle royale hypovali dlouhé týdny a měsíce, všeobecné nadšení se po spuštění nedostavilo.

Z řad hráčů na fórech i od streamerů na sociálních sítích zní kritika v tom smyslu, že jediné, v čem je Caldera lepší než Verdansk, je její celkový vzhled. Kromě toho, že je hezká, bohužel nabízí jen neustálé běhání do kopců, na jejichž vrcholu někdo čeká, aby vás zabil.

Právě to je jednou z ústředních stížností streamera Aydana, hvězdy New York Sublimers, který ve Warzone udělal úspěšnou kariéru. Tvrdí ale, že ho hra s novou mapou úplně přestala bavit. Chce jí dát další šanci a není si jistý, zda prostě jen není přesycen samotnou hrou, Caldera ale novou krev do žil prý rozhodně neposlala.

Podobný sentiment s o něco hrubějším tónem vyjádřil i další expert na battle royale, Dr. Disrespect. Ten je jednak znechucený druhoválečným zasazením, Caldera ho prý navíc nudí tak, že je velmi blízko odinstalování hry a přechodu k Battlefieldu 2042, i když ví, že by tím ztratil skoro všechny sledující.

Uvidíme, zda se nenaplněná očekávání a počáteční velké oči skutečně dlouhodobě projeví na popularitě Warzone. 

Zdroje:
Reddit