Pětašedesátiletý streamer konečně zvítězil ve Warzone, slavil připraveným proslovem

13. 9. 2022 – 16:56
0
Pětašedesátiletý streamer konečně zvítězil ve Warzone, slavil připraveným proslovem
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Dlouhé čekání

Ve světě videoher neexistuje horní věková hranice a už dávno neplatí, že by šlo jen o zábavu pro mladé. Starší generace se kdysi výrazně podílela na úspěchu pohybové konzole Nintendo Wii, aktuální novinka je ale o poznání akčnější než virtuální bowling.

Postaral se o ni pětašedesátiletý streamer, který si říká Papa, se věnuje hraní a streamování Warzone se svým synem ve dvojici, která je na Twitchi známá jako FatherSonGaming. Nyní se mu ale konečně povedlo získat vítězství sólo a s ohledem na to, že se hře věnuje téměř od samého počátku, není divu, že pro něj dlouho očekávané stanutí na nejvyšším stupni vítězů bylo velmi emotivní.

Papa měl ovšem připravený celý oslavný proslov, který si napsal předem pro případ, že by se mu vítězství někdy povedlo: „Především bych chtěl poděkovat všem, kteří se na cestu dívali, byla to krkolomná a někdy nádherná jízda. Bylo mnoho vzestupů a mnoho pádů, naučil jsem se hodně od sebe i od svých spoluhráčů, abych se snažil zlepšit a poučit se z prohry.“

Slovy díků nešetřil ani vůči svému synovi a doslova přes slzy znovu děkoval komunitě, která se na jeho kanál dívá. Víc než dva roky od vydání Call of Duty: Warzone jsou přeci jen dlouhá doba, nezbývá než popřát, aby mu v chystaném pokračování vítězství neutíkalo tak dlouho.

Zdroje:
Dexerto