Šestá sezóna v Call of Duty: Warzone je tu, Verdansk se loučí

8. 10. 2021 – 9:00
0
Šestá sezóna v Call of Duty: Warzone je tu, Verdansk se loučí
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Velké novinky na poslední chvíli

Hráči Call of Duty: Black Ops Cold War  a Call of Duty: Warzone se mohou pomalu začít připravovat na příchod nového dílu. Začíná šestá a poslední sezóna ročníku, která mimo jiné znamená rozloučení s mapou Verdansk. Ta s různými kosmetickými změnami sloužila od vydání Warzone na jaře loňského roku, s příchodem Call of Duty: Vanguard ale odchází na odpočinek.

Šestá sezóna jako obvykle přichází s celou řadou novinek. Na Verdansku se objevily masivní krátery, které poničily stadion, centrum města a také odhalily staré bunkry z druhé světové války. Pohyb v nich sice bude pořádně nebezpečný, ale dle autorů v nich můžete najít hodně cenné kořisti. Vrací se také původní podoba gulagu.

V říjnu taky proběhne halloweenský event The Haunting, prozatím ale nevíme, co přesně přinese, nedávné úniky ale hovoří minimálně o přítomnosti skinů pro operátory na motivy snímků Vřískot a Donnie Darko. Započít má už za deset dní.

Vrátí se také populární režim Scopes & Scatterguns, vývojáři plánují změny pro Loot a Plunder, implementaci několika nových zbraní, mezi něž patří třeba i kladivo a srp a samozřejmostí budou opravy a vyvažování účinnosti arzenálu i doplňků.

Nástupce aktuálního Call of Duty dorazí na PC a současnou i minulou generaci konzolí 5. listopadu. Pro Warzone to znamená novou mapu, zasazenou do Pacifiku.