Stopka cheaterům? Ani náhodou. Warzone se dál potácí v problémech

10. 1. 2022 – 7:00
0
Stopka cheaterům? Ani náhodou. Warzone se dál potácí v problémech
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Nový rok, staré problémy. Tak by se dala ve stručnosti shrnout situace, ve které se nalézá Call of Duty: Warzone. Stále ještě populární battle royale slibovalo s příchodem nového anti-cheat systému Ricochet konec všech hackerů a podvodníků, jak se ale rychle ukázalo, švindl si, podobně jako život, vždycky najde cestičku.

Zatím to totiž vypadá, že se problém spíše prohloubil. Na sociálních sítích a diskuzních fórech se množí svědectví hráčů, kteří se s podvodníky setkávají prakticky v každém zápase. V prvním měsíci po vydání mapy Caldera byla prý situace skvělá, nyní se hackeři vrátili s plnou silou a ničí hru dál.

Samozřejmě se už ozývají ty nejvýraznější hlasy komunity, Dr. Disrespect po setkání s domnělým hackerem nešetřil nadávkami a šel tak daleko, že obvinil Activision z klamavé reklamy, protože Ricochet měl vyřešit tristní stav hry jednou pro vždy a to se rozhodně nestalo.

Jak to vypadá, mezi hackery se zjevně dostaly nové a výrazně hůře detekovatelné způsoby podvádění a nezbývá než doufat, že se zmíněný Ricochet v dlouhodobém hledisku ukáže jako schopná ochrana. Moc dalších možností už Warzone nezbývá.

Zdroje:
Dexerto