Streamer zabil protivníka ve Warzone pomocí flétny

14. 9. 2022 – 15:07
0
Streamer zabil protivníka ve Warzone pomocí flétny
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Zahanbující výkon

O tom, že se hry dají ovládat způsoby, které jejich tvůrci rozhodně nezamýšleli, víme už dlouho. Od chvíle, co někdo dohrál Dark Souls za pomoci banánu (!) byly zbořeny všechny hranice a nic už nás v podstatě nemůže překvapit. Některé nápady ale přeci jen stojí za vypíchnutí.

Jedním z takových případů je streamer DeanoBeano, který kromě hraní Warzone umí taky hrát na flétnu. Patrně si tedy položil otázku, proč tyto dvě aktivity nespojit a vyzkoušet, jak moc je dechový nástroj vhodný pro anihilaci protivníků. Jak se ukázalo, ačkoli nejde o ten nejefektivnější způsob boje, dost možná patří mezi ty nejefektnější.

V přiloženém videu se můžete podívat na to, jak se hráč dobře načasovanými tóny snaží zamířit svou pušku na nepřítele a pak jedním fouknutím vyslat vražedný projektil. V redakci jsme se shodli, že ačkoli nás výkon samozřejmě pobavil, zároveň se cítíme zahanbeni, protože tak dobrou mušku mnozí z nás nemáme ani s normálními ovladači.

Využívání hudebních nástrojů pro hraní videoher není nic nového, na své si přišly už třeba bubínky z Donkey Konga, zombies režim v Call of Duty někdo úspěšně hrál s pomocí klavíru a třeba nechvalně proslulou Malenii z Elden Ringu lze prokazatelně porazit na taneční podložce.

Zdroje:
Dexerto