Streamerka vyhrála zápas ve Warzone bez jediného zabití. Prostě jen řídila auto

21. 11. 2022 – 11:51
0
Streamerka vyhrála zápas ve Warzone bez jediného zabití. Prostě jen řídila auto
zdroj: Foto: Activision Blizzard

I pacifista může uspět

V battle royale hrách existuje jediný cíl – přežít. Cesta k němu je různá, někteří preferují agresivní styl hraní s co největším množstvím zabitých soupeřů, jiní se raději schovávají a vyčkávají na samotný závěr zápasu, kdy už na mapě zbyde jen hrstka přeživších, no a další si na bojiště jdou prostě jen...zajezdit.

Do třetí jmenované skupiny patří streamerka s přezdívkou Bre Eazyy, která získala první (nebo minimálně první veřejně známé) vítězství v nové verzi Call of Duty: Warzone bez toho, aby kohokoli zabila. Kuriózní kousek se jí povedl i díky slušným řidičským schopnostem. 

Překvapivé je ale především to, že před svými nepřáteli neujížděla, ale naopak je během zápasu vozila po mapě jako taxikář. Kupodivu jí její taktika vyšla, patrně i díky kvalitním službám, kdy všechny své cestující dovezla na místo určení. 

Dostala se až do samotného závěru s posledním protivníkem, kdy nebylo jasné, jak situaci vyřeší, naštěstí ale druhý zájemce o vítězný titul zazmatkoval a zůstal mimo herní zónu, takže ho zabila bouře. Bre Eazyy tak zvítězila nelítostné battle royale bez toho, aby kohokoli připravila o život.

Třešničkou na dortu je potom fakt, že jí na celou hru vystačilo jediné věrné vozidlo. Na zábavné momenty ze streamu se můžete podívat v přiloženém videu.

Zdroje:
Dexerto