Vanguard se dá ovládat i na bongách pro GameCube. Výsledek je velmi překvapivý

26. 11. 2021 – 8:00
0
Vanguard se dá ovládat i na bongách pro GameCube. Výsledek je velmi překvapivý
zdroj: Foto: Nintendo

Na bojišti se neztratíte

Na různé šílené varianty ovládání jsme si od tvůrců obsahu už zvykli, zpravidla se o nich ale dozvídáme ve spojitosti se sérií Dark Souls, kterou už někteří lidé byli schopni dohrát na kytaře pro Guitar Hero, za pomoci hlasového ovládání nebo...na banánu.

Streamer s přezdívkou Deano nicméně ve videu předvedl, že netradiční ovladač lze využít i v Call of Duty: Vanguard. Vzal si na pomoc bonga, původně určená pro Donkey Kong Jungle Beat, a jal se divákům ukázat, že i s nimi je konkurenceschopný. A 

Za pozornost stojí nejen nevšední nápad, ale i extrémní štěstí, které v průběhu vysílání měl. Během prezentace toho, jak vlastně ovládání na bubínkách funguje, se mu podařil zcela náhodný perfektní zásah, na který se můžete podívat na přiloženém videu.

Nebyl to navíc v rámci streamu jediný extrémně nepravděpodobný zásah, došlo dokonce i na 360 noscope kill, tedy zabití ve skoku s otočkou bez zaměřování. Nepředpokládáme, že by se z ovládání Vanguardu na bubínkách pro GameCube stal mainstream, zjevně ale nejde o úplný nesmysl.

Zdroje:
Dexerto