Vývojáři Warzone a Vanguardu posílají cheaterům zlověstný vzkaz

13. 10. 2021 – 9:00
0
Vývojáři Warzone a Vanguardu posílají cheaterům zlověstný vzkaz
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Nastane konec podvodů?

O tom, že má Call of Duty: Warzone dlouhodobé problémy s hackery a podvodníky, jsme psali už několikrát, vývojáři na ně reagují skrz velké vlny banů a i když se zdálo, že se jim před časem konečně povedlo začít situaci řešit přímo v zárodku, pořád se najde velká spousta těch, kteří hru kazí ostatním.

Zdá se, že autoři v tichosti pracovali na nějaké skutečně účinné tajné zbrani, protože včera na Twitteru sdíleli dost odhodlaný a výhružný příspěvěk. V něm uvádějí, že cheateři kazí hru všem a v Call of Duty rozhodně nejsou vítáni. Post končí tím, že zítra uvidíme, co tím studio myslí.

Ono zítra je nicméně právě dnes, jsme tedy zvědavi, co se skupině studií pracujících na chodu značky povedlo vymyslet. Hráči jsou z oznámení přirozeně nadšení, byť se objevuje množství skeptických reakcí od těch, kteří už nad Warzone zlomili hůl.

Call of Duty: Vanguard bude vycházet až 5. listopadu, není tedy úplně jisté, zda nový anti-cheat bude ony tři týdny využívat k ladění, nebo zda dnes vývojáři pouze nastíní své budoucí plány. Držme si ale palce, aby se z Warzone stalo o něco férovější bojiště.