Podívejte se na skin pro AK-47 z průhledného skla v Counter-Strike 2

13. 11. 2023 – 16:53
0
Podívejte se na skin pro AK-47 z průhledného skla v Counter-Strike 2
zdroj: Foto: Se svolením Valve

Tvůrce si pochvaluje možnosti Source 2 enginu

Ještě pořád čerstvý Counter-Strike 2 samozřejmě nabízí možnost tvorby skinů na zbraně, tvůrci nicméně ještě pořád neodhalili všechny možnosti, které hra na enginu Source 2 nabízí. Jedním z rozhodně velmi působivých výtvorů je ovšem skin na AK-47, který napodobuje čiré sklo.

Jeho autorem je tvůrce s přezdívkou kr1zer a dílko už stačilo v komunitě způsobit slušný poprask. Originální design a bezchybná kvalita zpracování je jedna věc, některým hráčům nicméně vadí, že by používání doslova skleněné zbraně nebylo ve hře realistické.

CDN media

Samozřejmě zatím není jasné, zda Valve skin s názvem PRISM do hry někdy oficiálně přidá, minimálně jde ale o zajímavý počin, o který se navíc dosud nikdo takto úspěšně nepokusil. Sám autor na Redditu uvádí, že jde o demonstraci možností Source 2 enginu a v předchůdci Counter-Strike 2 by skinu na takové úrovni nebylo možné dosáhnout.

S ohledem na to, že hráčům v multiplayerových akcích nevadí běhat se zbraněmi divokých barev a vzorů, nadto ověšených různými cinkrlátky a často vybavených zvláštními vizuálními a zvukovými efekty, nepůsobí skleněné AK-47 zas tak nemístně. Uvidíme, zda se někdy skutečně podívá na ostré herní bojiště.

Zdroje:
Dotesports