Přátelský zápas v CS:GO se změnil v internetové drama

20. 9. 2022 – 9:21
0

Verbální rvačka

Znakem dospělosti by sice měla být schopnost vyříkat si vzájemné neshody ideálně mezi čtyřma očima bez pozornosti ostatních, v současné době je ale čím dál častější vzájemné napadání přes sociální sítě, které jednak dává rozhádaným stranám pocit bezpečí za hradbou klávesnice, jednak jim umožňuje aktivovat své fanouškovské základny, které mnohdy velmi ochotně přispěchají na pomoc tomu či onomu oblíbenci.

K podobnému twitterovému dramatu došlo po přátelském (!) zápase na Kinguin Legends 2022 mezi týmy Edward's a Maikelele's. V prvním jmenovaném týmu se spolu sešli ukrajinští hráči Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev a Volodymyr ‘Woro2k’ Veletniuk, a i když v zápase o nic nešlo, po jeho prohrání se do sebe pustili na sociální síti.

Celé to spustil Woro2k, který poděkoval všem svým spoluhráčům za dobrou zábavu, tedy s výjimkou s1mpla, který podle něj kromě brečení a mluvení neudělal sám vůbec nic. S1mple se jej následně jal poučit o smyslu týmové hry a neodpustil si sarkastickou poznámku o tom, že čas běží a je na čase pokročit s kariérou.

Následná slovní přestřelka ve velmi lámané angličtině už je spíše legrační, stejně jako pošetilý důvod, který celou situaci spustil. Woro2k nicméně upozornil svého rivala, že nebude trvat dlouho a v turnajích jej začne ničit. Možná ne hned, ale jednou k tomu dojde. Tak uvidíme, jestli je to jen nafoukanost, nebo zda je na jeho ostrých slovech něco pravdy.

Tagy:
FPS
Zdroje:
Dexerto