V CS:GO začíná nová operace Riptide, hráče čeká nový obsah i úpravy hratelnosti

22. 9. 2021 – 16:00
0

Nová krev do žil populární střílečky

Counter-Strike: Global Offensive dostává novou operaci s názvem Riptide a hráči se mohou těšit na celou řadu úprav i množství nového obsahu. Valve láká na podstatné novinky, jako jsou privátní fronty, kratší kompetitivní zápasy a spoustu nových kosmetických předmětů.

Jedná se o v pořadí už jedenáctou operaci v rámci CS:GO, ta dosud poslední s názvem Broken Fang skončila 3. května letošního roku. Riptide má podle oficiálního webu běžet až do 20. února 2022. 

Jednou z nejžádanějších změn je implementace soukromých front, díky nimž můžete tvořit vlastní lobby Premier zápasů a zvát do nich jen přátele, přátele přátel, případně své skupiny na Steamu. Kromě toho už došlo k oficiální implementaci deathmatche a team deathmatche, takže nemusíte hledat v komunitních serverech, zda se někde tyto režimy hrají.

Došlo k řadě úprav ve vyvážení, zásahy do těla s M4A1-S mají nyní vyšší účinnost, snížilo se naopak poškození, které při zásahu do těla působí Deagle. Nižší bude také cena duálních zbraní. Těšit se můžete i na nový obsah v podobě map, agentů, sprejů a dalších kosmetických předmětů, do hry už byla implementována pětice nových bojišť s názvy County, Ravine, Extraction, Insertion II a Basal.

Součástí operace je i sada nových výzev v rámci Operation Passu.

Tagy:
FPS
Zdroje:
Dotesports