Fortnite si údajně brzy vypůjčí herní mechanismus Warzone

20. 1. 2022 – 16:17
0
Fortnite si údajně brzy vypůjčí herní mechanismus Warzone
zdroj: Foto: Epic Games

Taktická novinka

Fortnite není přejímání cizích nápadů cizí. Ostatně, po původní hře by asi ani pes neštěkl, kdyby autoři nevypozorovali popularitu PUBG a rostoucí zájem o battle royale a skomírající PvE režim Save the World nedoplnili vlastním BR, které nakonec slavilo neskutečný úspěch.

Do hry navíc časem přibyly třeba Reboot Vans, variace na Respawn Beacons, s nimiž přišel konkurenční Apex Legends. S novou kapitolou vývojáři do hry doplnili nové možnosti pohybu, jako je třeba klouzání, známý leaker HYPEX ale na sociálních sítích tvrdí, že hráči brzy dostanou další modifikaci hratelnosti, se kterou přišlo Call of Duty.

Fortnite má brzy obohatit vlastní varianta na takzvaný Tactical Sprint, tedy krátkodobé výrazné zrychlení pohybu nad rámec normálního sprintu. HYPEX svou zprávu doplňuje o detail, že se během něj bude hráčům třást kamera stejně jako při klouzání.

Dá se očekávat, že tím novinky nekončí, ostatně předevčírem se do hry vrátily populární Tilted Towers a třetí sezóna je stále teprve v samotných začátcích.

Zdroje:
HYPEX