Nová kapitola Fortnite přináší novou mapu, pohyby a možnost přenášet věci mezi zápasy

7. 12. 2021 – 11:00
0
Nová kapitola Fortnite přináší novou mapu, pohyby a možnost přenášet věci mezi zápasy
zdroj: Foto: Epic Games

Spider-Man a The Rock v hlavní roli

Nová kapitola Fortnite je tu a přináší opravdu slušnou porci novinek. Tou patrně největší je zbrusu nový, sněhem pokrytý ostrov, na kterém dokonce fungují povětrnostní podmínky a najdete na něm takové lokace, jako je třeba redakce Daily Bugle ze Spider-Mana.

Změny ale potkaly i hratelnost, přibyly nové možnosti pohybu, jako je klouzání a houpání se, díky čemuž bude pohyb ještě rychlejší a hráči budou moci lépe využívat vertikalitu prostředí. Pokud navíc budete trávit čas v Creative režimu, můžete levelovat battle pass i v hráčských výtvorech.

Velmi důležitou novinkou je nicméně perzistentní obsah mezi zápasy. Nově budete moci mezi jednotlivými utkáními přenášet zbraně a vybavení, navíc do hry přibyly nové předměty, s jejichž pomocí můžete zvítězit novou prestižní cenu Victory Crown.

Nový battle pass navíc obsahuje takové postavy, jako je Spider-Man nebo The Rock, dá se očekávat, že Epic bude i nadále navazovat spolupráce s důležitými značkami, pořádat koncerty a různé jiné eventy a nadále pracovat na tom, aby Fortnite pořád rostlo.

Zdroje:
Epic Games