Režim bez stavění zřejmě ve Fortnite zůstane už napořád

25. 3. 2022 – 16:00
0
Režim bez stavění zřejmě ve Fortnite zůstane už napořád
zdroj: Foto: Epic Games

Nabídka se rozšiřuje

Fortnite s novou sezónou potkala zásadní změna. Jeden z klíčových herních mechanismů, tedy možnost stavět jednoduché či složité struktury a získat díky nim nad protivníky taktickou převahu, ze základního režimu zmizel. A ačkoli je tahle změna jen dočasná, patrně se v budoucnu dočkáme možnosti zahrát si i bez stavitelských schopností.

Aspoň to tvrdí datamineři, kteří indicie k tomuto kroku nalezli v datech hry. Napřed se zdálo, že půjde jen o časově omezené eventy, jak už 21. března naznačil uživatel s přezdívkou Twea. Jeho informaci ale následně upravil další dataminer s přezdívkou HypeX, který tvrdí, že režim bez stavění pro sólisty i týmy bude k dispozici neustále.

Odejmutí natolik zásadního herního mechanismu je samozřejmě riskantní, ale Epic v minulosti dokázal, že Fornite a jeho neustálé inovace a proměny stále dokáže udržet neskutečně věrnou uživatelskou základnu a každý krok je velmi pečlivě promyšlený. 

Současná sezóna kromě změny ve stavění také přinesla nový příběh a také hrdiny, mimo jiné třeba Dr. Strange z komiksových filmů od Marvelu.

Zdroje:
Twitter