Ve Fortnite se patrně brzy objeví obsah z Pána prstenů

22. 8. 2022 – 16:27
0
Ve Fortnite se patrně brzy objeví obsah z Pána prstenů
zdroj: Foto: Epic Games

Fortnite si nedá pokoj

Dopoledne jsme psali o tom, že do Destiny 2 zřejmě přibyde obsah inspirovaný Fortnite, nyní je čas se podívat na zoubek novinkám, které naopak čekají battle royale od Epicu. To sice v současné době prožívá nášup obsahu s motivem anime Dragon Ball, už v blízké budoucnosti by jej ale mohla poctít návštěva ze Středozemě.

Alespoň si to myslí pozorní hráči, kteří na jedné z pláží herního ostrova našli miniaturní ztvárnění Helmova žlebu ze slavné ságy Pán prstenů. K identifikaci sice potřebujete notnou porci fantazie a je docela dobře možné, že je celá zpráva přáním, které je otcem myšlenky, zároveň by ale tenhle crossover nijak nepřekvapil.

Tolkienovo dílo se ostatně znovu ocitá ve středu pozornosti s ohledem na chystaný seriál od Amazonu. Ten se sice nebude věnovat ději Pána prstenů, a tak v něm nejspíš Helmův žleb neuvidíme, kdy jindy ale do Fortnite dostat skiny populárních postav knižní a filmové ságy než právě teď.

Důležitou otázkou je nicméně situace s právy, ta herní totiž minulý týden získala společnost Embracer. Dá se ale očekávat, že Epic v případě potřeby zakouzlí zdánlivě bezednou peněženkou a kýžené skiny Aragorna, Legolase nebo Arwen na sebe nenechají dlouho čekat.

Zdroje:
Twitter