Mistrovství ČR v League of Legends: Wild Rift a Brawl Stars zná své vítěze

29. 11. 2021 – 7:00
0
Mistrovství ČR v League of Legends: Wild Rift a Brawl Stars zná své vítěze
zdroj: Riot Games

Nečekaný vítěz

Samsung MČR v mobilních hrách zná své šampiony. Z vítězství ve hře Brawl Stars se raduje tým Inside Games, který dokázal ve finále zdolat obhájce titulu ze Sampi.Tipsport. Hráči Brawl Stars tak pro Inside Games získali první titul z MČR po pěti letech. V roce 2016 se naposledy radoval Matty, který ovládl Heathstone.

Jízda celku Inside Games začala ve skupině A, kterou jednoznačně opanoval. Po vítězstvích nad Necroraisers 3:0 a eKovy 3:0 se mohli jeho hráči těšit na semifinále. V něm narazili na Pepis.Shop, přes které opět přešli bez ztráty. Po výsledku 2:0 se před Inside Games museli sklonit i úřadující šampioni. 

Kromě Brawl Stars o víkendu proběhl i turnaj v League of Legends: Wild Rift. Ten se v rámci MČR objevil vůbec poprvé a vítězství si odvezl tým IMPORTANTPlayers, který ve finále porazil favority z BloodyDevils 3:0. Bronzovou medaili ukořistila sestava eSuba, které se podařilo třetí místo vybojovat s celkem Entropiq vítězstvím 2:1.

Celkový prizepool tvořil 150 tisíc korun, vítěz získal 70 tisíc, druhé místo 30 tisíc, třetí 20 tisíc, čtvrté 10 tisíc a páté až osmé místo po pěti tisících. 


Zdroje:
Tisková zpráva