Nechtěné odhalení nového junglera TSM?!

14. 5. 2020 – 23:00
0
Nechtěné odhalení nového junglera TSM?!
zdroj: LCS

Zatímco se celek TSM potýká s dopadem, který způsobilo odhalení vztahů prezidenta Aileena "Leena" Xu a junglera Dardocha, jenž se díky odhalení dostaly na povrch. Dozvídáme se o dalších detailech budoucích změn v týmu, díky náhodnému úniku od Vincenta "Biofrost" Wanga a jeho Discordu.

Na obrázku z vnitřní Discord komunikace týmu můžeme totiž vidět zprávu skupiny, která se skládá právě z TSM týmu a jejich trenérů z LCS. Samotné zprávy nejsou nijak zajímavé, členové týmu se baví o jídle či zdravém životním stylu.

TSM Biofrost Leak zdroj: TSM

Co je ale zajímavé, je právě složení této soukromé skupiny. Dardoch (jungler), který byl doposud považován za člena TSM, v této konverzaci chybí a namísto něho zde můžeme vidět hráče jménem Spica. Spica byl členem TSM Academy týmu od roku 2019 a dokonce dostal v letní části LCS příležitost vyzkoušet si pozici hlavního junglera tohoto celku. Nicméně po neúspěšných playoff při prohře proti Clutch Gaming a díky tomu neúčasti Team SoloMid na Worlds 2019, tuto pozici ztratil a nahradili ho právě výše zmíněný Dardoch.

Všechno tedy ukazuje na to, že bychom se mohli tohoto mladého nadějného hráče znovu dočkat a on tak bude nejspíš moci prokázat, zda je schopen TSM pomoci vrátit jejich zašlou slávu.