Nový patch pro League of Legends přináší řadu změn

16. 2. 2022 – 15:51
0
Nový patch pro League of Legends přináší řadu změn
zdroj: Zdroj: Riot Games

Nová šampionka se hlásí o slovo

League of Legends se dnes dočkala nového updatu s pořadovým číslem 12.4, který přináší řadu důležitých změn. Množství hrdinů, jako je Dr. Mundo, Qiyana nebo Zeri, potkal výrazný nerf, naopak jiní byli posílení. Mezi tu šťastnější skupinku patří Ashe, Rumble a Lucian.

Jednou z hlavních novinek je ale příchod nové šampionky jménem Renata Glasc. Má pořadové číslo 159 a pyšní se titulem Baronky chemikálií. Je zakladatelkou společnosti Zaun Industries, která má vylepšit životní úroveň obyvatel města. I Renata sama je podpůrnou postavou, zahrát si za ni budete moci už od zítřka.

Její schopnosti zahrnují různé hrátky s alchymií a chemickými sloučeninami, díky nimž si může pohrávat s myslí protivníků. Ultimátní schopnost Hostile Takeover přivede nepřátele do vražedného šílenství, kvůli němuž začnou bezhlavě útočit na své okolí se zvýšenou rychlostí i účinností.

Update také řeší vyvažování různých aspektů hry, vylepšuje systémy chování a další drobnosti. Kompletní patch notes si můžete přečíst zde.


Zdroje:
Riot Games