Riot Games spouští festival RiotX Arcane. Hráče čekají odměny

3. 11. 2021 – 16:00
0
Riot Games spouští festival RiotX Arcane. Hráče čekají odměny
zdroj: Riot Games

Nenechte si je ujít!

Herní vývojář a vydavatel Riot Games oznamuje spuštění festivalu RiotX Arcane – měsíc trvající akce, při které se všechny jeho produkty spojí v rámci oslav vydání prvního animovaného seriálu Arcane. Hráče a fanoušky čekají různé živé či digitální multimediální akce, které se budou během měsíce vyvíjet s každým zveřejněným dějstvím seriálu, a dále různé herní aktivace napříč všemi tituly od Riotu. Festival RiotX Arcane začíná a přejde do super víkendu aktivit s mistrovstvím světa v League of Legends a premiérou Arcane.

Při spuštění celoměsíčních oslav premiéry Arcane je ekosystém her od Riotu populárnější než kdy dříve. Během října hrálo tituly ze světa League of Legends více než 180 milionů aktivních uživatelů, což je historický rekord.

„Kdykoliv jsme chtěli udělat nějaký krok, od spuštění nových her po rozšíření našich esportů, vždy jsme se soustředili na to, abychom hráčům přinášeli zábavný obsah, který u nich bude rezonovat a bude se držet podstaty League of Legends,“ řekl Nicolo Laurent, CEO společnosti Riot Games. „Dnes se u našich her baví na celém světě víc lidí než kdy dříve, což teď, při vstupu do nové éry se seriálem Arcane, upevňuje naši důvěru v kvalitu světa League of Legends. Společně s hráči chceme učinit z her centrální bod světové zábavy.“

Celoměsíční oslavy zahájí mistrovství světa v League of Legends, které už tradičně přináší jedny z nejoblíbenějších hudebních a zábavních vystoupení v produkci Riotu. Na letošním slavnostním zahájení mistrovství světa, které přináší Mastercard, vystoupí držitelé Grammy Imagine Dragons či PVRIS, Bea Miller, JID a Denzel Curry, kteří vezmou hráče a fanoušky na cestu ve stylu Arcane po Piltoveru a Zaunu – dvojměstí, ve kterém se Arcane odehrává. Slavnostní zahájení začíná v sobotu 6. listopadu ve 13:00 SEČ a bude vysíláno na lolesports.com, YouTube a Twitchi.

Následující den v 1:30 SEČ začne světová premiéra RiotX Arcane, která bude vysílána celosvětově na Twitchi (na kanálu Riot Games a streamerů z Twitche) a Arcane.com. Slavnost, konající se v sídle Riotu v Los Angeles, bude obsahovat originální červený koberec pro média a streamery z více než 30 zemí z celého světa, kteří budou vysílat oslavy svým globálním komunitám. Arcane je první seriál Netflixu, který bude možné společně streamovat exkluzivně na Twitchi, tvůrci obsahu z této služby tak budou moci sledovat první epizodu se svými diváky a živě na ni reagovat.

Ve všech hrách od Riotu se budou společně se zveřejňováním nových dílů objevovat nové prvky a aktualizace s tematikou Arcane. Každá bude oslavovat tuto příležitost svým způsobem, hráče tak v průběhu listopadu čekají následující novinky, přičemž s tím, jak bude seriál pokračovat, budou v dalších týdnech ještě přibývat:

League of Legends se ponoří hlouběji do světa Arcane díky vydání bezplatných skinů Arcane inspirovaných seriálem, rozmanitým tematickým aktualizacím Vyvolávačova žlebu a aktualizacím v rámci předsezóny 2022. V nadcházejícím týdnu rovněž budou odhaleny dva nové interaktivní zážitky.


  • Bezplatné skiny inspirované Arcane pro Jayce, Vi, Caitlyn a Jinx

  • Aktualizace v rámci předsezóny 2022 s novými živelnými draky, předměty a runami

  • Aktualizace grafiky a udržitelnosti pro Caitlyn

  • Ozdoby ve Vyvolávačově žlebu a další!


League of Legends: Wild Rift obsahuje nové herní mody, představí dva oblíbené šampiony, denní odměny za přihlášení, bezplatné skiny inspirované Arcane a přehlídku nejslavnějších rivalit v Piltoveru.


  • Festival ve hře s tematikou Arcane

  • Skiny Arcane pro Jinx a Vi dostupné zdarma v rámci denních odměn za přihlášení

  • Dlouho očekávané vydání Jayce a Caitlyn v rámci festivalu Hextech Heist

  • Tematické týdny v režimu Guild vs Guild s Jinx a Vi


Legends of Runeterra bude slavit díky vydání permanentního nového herního režimu, který umožňuje hráčům vydat se na pouť přes Runeterru v roli oblíbených šampionů, včetně speciální série příběhových dobrodružství v Piltoveru a Zaunu spolu s Jinx a spol. 


  • Vydání nového permanentního režimu PvE The Path of Champions

  • Nový šampion: Jayce

  • Tematické podpůrné karty z Piltoveru a Zaunu

  • Festivalový Mega Pass


Teamfight Tactics bude pokračovat v párty v rámci Udělátek a vychytávek díky zcela novému hernímu režimu a několika malým překvapením s VELKÝM dopadem.


  • Vydání sady Udělátka a vychytávky

  • Taktici s motivy Arcane včetně představení nových šampionů Chibi 

  • Nový režim Dvojice, který můžete hrát s přáteli


VALORANT: Naši agenti z budoucí Země jsou rovněž fanoušky LoL a budou oslavovat tento okamžik díky kosmetickým předmětům a balíkům z Arcane, takže se můžete řádně připravit na 3. epizodu 3. dějství.


  • Bezplatná propustka RiotX Arcane

  • Bezplatné herní sběratelské předměty 

  • Herní sběratelská sada Arcane

  • Nový agent: Chamber 


K dispozici bude též stránka festivalu, jež je digitálním průvodcem po festivalu, který mohou hráči prozkoumávat společně se seriálem. Týden za týdnem zde budou přibývat nové informace a hráči se budou moci ponořit do výpravného dobrodružství a plněním misí získávat různé herní odměny. První odměny se zpřístupní 7. listopadu a další budou následovat 15. listopadu. Odměny z Prime Gaming budou dostupné od 1. listopadu do 30. listopadu.


Zdroje:
Tisková zpráva