Riot nabírá nového kreativního ředitele pro svět League of Legends

15. 9. 2022 – 12:03
0
Riot nabírá nového kreativního ředitele pro svět League of Legends
zdroj: Zdroj: Riot Games

Zájemci potřebují 15 let zkušeností

Studio Riot Games spravuje veleúspěšnou značku League of Legends, která kromě stejnojmenného MOBA hitu zahrnuje i několik dalších titulů, ať už jde o karetní Legends of Runeterra nebo mobilní variaci LoL s podtitulem Wild Rift či autobattler Teamfight Tactics.

Andrei “Meddler” van Roon, šéf týmu, který se v Riotu o LoL stará, nyní na sociální sítě sdílel inzerát s nabídkou práce na pozici kreativního ředitele pro League of Legends. Jeho úkolem bude pracovat na vyprávění, budování světa a estetiku značky spadající pod univerzum Runeterra. 

Van Roon následně doplnil, že Riot hledá někoho s významnými zkušenostmi s podobnou prací, přičemž jsou zkušenosti se značkou League of Legends velkou předností. Všichni nadšení fanoušci ale musejí trochu přibrzdit, mnohem zásadnější než láska k LoL jsou totiž zkušenosti s herním vývojem, přeci jen jde o velmi vysokou pozici v rámci hierarchie firmy.

Nový kreativní ředitel bude pracovat s týmy, které mají na svědomí mimo jiné i seriál Arcane a samozřejmě nové chystané hry z univerza LoL. Mezi důležité požadavky patří patnáct let zkušeností v relevantních pozicích a schopnost dělat náročná klíčová rozhodnutí, která povedou k úspěšnému růstu společnosti.

Zdroje:
Dexerto