Apex Legends potřebuje zásadní systémovou změnu, tvrdí streamer NICKMERCS

10. 9. 2021 – 16:00
0
Apex Legends potřebuje zásadní systémovou změnu, tvrdí streamer NICKMERCS
zdroj: Respawn

Inspirují se tvůrci kritikou?

NICKMERCS patří mezi nejpopulárnější streamery žánru battle royale, v současnosti o něm bylo slyšet především kvůli zjevně velmi lukrativnímu přechodu z Twitche na YouTube. Běžně se věnuje Fortnite, Call of Duty: Warzone a v současné době především také Apex Legends

Ve střílečce od studia Respawn Entertainment se věnuje především Ranked zápasům a jeho cílem je vyšplhat se až na ultimátní rank Predator. Právě toto snažení jej ale inspirovalo k názoru, o který se podělil v nedávném streamu.

Podle NICKMERCSE by Ranked systém v Apexu potřeboval podstatnou změnu. V současné době totiž není možné spadnout pod již dosaženou úroveň, což v jiných podobných hrách není obvyklé. Jakmile se jednou dostanete na určitý rank, nemůžete delevelovat, i kdybyste zažili dlouhý streak zdrcujících porážek.

Podle streamera je tento systém špatný, protože umožňuje hráčům trollit a nedává jim dostatečný důvod vydávat ze sebe to nejlepší v každém zápase, což může být pro spoluhráče frustrující. S výjimkou téhle jediné záležitosti je ale podle NICKMERCSE kompetitivní režim v Apexu naprosto perfektní.

Zatím není jasné, zda a kdy se Respawn nechá tímto názorem inspirovat a provede podstatnou změnu v herních systémech. Zároveň možná NICKMERCS změní názor, až se dostane do Apex Predator ranku mezi 500 nejlepších a nebude chtít o tuto výsadu přijít.

Zdroje:
Dexerto