Apex se chlubí infografikou pro letošní rok. Kolika miliard killů hráči dosáhli?

21. 12. 2021 – 7:00
0
Apex se chlubí infografikou pro letošní rok. Kolika miliard killů hráči dosáhli?
zdroj: Foto: Respawn Entertainment

Zajímavá čísla

Konec roku se pomalu blíží a to je ideální čas pro sdílení nejrůznějších zajímavých čísel. Vývojáři z Respawn Entertainment vydali infografiku týkající se jejich battle royale hitu Apex Legends. Dozvíte se z ní mimo jiné i to, kolik zabití hráči způsobili se zbraní Mozambique.

Ta se letos na jaře dočkala podstatného vylepšení, když jí byl zvětšen objem zásobníku ze čtyř na šest nábojů. Patrně i díky tomu hráči s touto zbraní dosáhli úctyhodných 446 milionů killů. Celkový počet zabití ve hře je ale ještě masivnější, dohromady došlo za uplynulý rok k neuvěřitelným 22 miliardám odpravení nepřítele.

Oproti tomu došlo jen k 5 a půl miliardám oživení a miliardě respawnů. Hráči také použili celkem 16 miliard ultimátních schopností a rozmístili 27 milionů Nessies. Pozitivní je rozdání 175 milionů poděkování, které vývojáři doplnili ještě o jedno vlastní, mířící k celé komunitě.

Apex Legends je momentálně na koni a drží si vysokou úroveň popularity. Streameři, jako je NICKMERCS, navíc aktuálně lákají hráče Call of Duty: Warzone, aby opustili v problémech se potácející battle royale a přešli raději k Apexu. Uvidíme, jak dlouho tahle vlna popularity vydrží.

 

Zdroje:
Respawn