Astro se vrací k profesionálnímu hraní Rainbow Six Siege po pauze zaviněné rakovinou

13. 4. 2022 – 11:10
0
Astro se vrací k profesionálnímu hraní Rainbow Six Siege po pauze zaviněné rakovinou
zdroj: Vlastní foto autora

Situace se zlepšila

Britský profesionální hráč Rainbow Six Siege Reece Lambert, známý pod přezdívkou Astro, musel letos v lednu přerušit kariéru, protože mu lékaři identifikovali lymfom v krku. O zprávu se s herní komunitou podělil na Twitteru a oznámil, že si od kompetitivního hraní dává pauzu, aby se mohl věnovat své léčbě.

Nyní se ale na stejné sociální síti znovu přihlásil o pozornost a oznámil, že se ke hře vrací a podepisuje smlouvu s týmem Viperio. V něm bude působit spolu s irským, švédským, dvěma polskými a jedním britským spoluhráčem v rámci Rainbow Six Siege Northern Premier League.

Astro v minulosti působil v celé řadě sestav, mezi které patří Epsilon Esports, Fierce Esports a naposled Gamma Gaming, který patří hráči fotbalového Arsenalu Seadu Kolašinacovi. Jednadvacetiletý esportovec na profesionální úrovni působí od roku 2018 a za tu dobu se zúčastnil mnoha důležitých turnajů.

Obnovená kariéra je pozitivním signálem, že je Astrovo zdraví na dobré cestě, nezbývá než mu držet palce, aby zákeřnou nemoc definitivně překoval a mohl se bez problémů věnovat kompetitivnímu hraní.