Battle royale Deadrop od Dr. Disrespecta ukazuje další detaily

21. 9. 2022 – 15:17
0
Battle royale Deadrop od Dr. Disrespecta ukazuje další detaily
zdroj: Foto: Midnight Society

Odložený Snapshot je konečně tu

Multiplayerová battle royale akce Deadrop se poprvé oficiálně představila v červenci skrz prezentaci, které tým říká Snapshot. Další ukázka měla proběhnout před několika týdny, ale vývojáři z Midnight Society se rozhodli ji odsunout, protože s podobou nebyli úplně spokojeni a nechtěli volit mezi nehotovou prezentací a crunchem.

Další Snapshot tedy proběhl až nyní a ukázal toho docela dost. Asi nejdůležitější součástí je první PvP režim jménem Proving Ground, kde se hráči mohou pohybovat po velké mapě, zahrnující interiéry i exteriéry. Po uplynutí časového limitu se zobrazí poloha extrakční zóny, do které je třeba dorazit i s nashromážděnou kořistí a bezpečně ji dostat do svého úkrytu.

Extrakce nicméně není povinná a můžete se rozhodnout zůstat na místě. Hráč, který jako poslední zůstane naživu, totiž dostane velký bonus, poskládaný ze zbylého lootu na mapě. Další důležitou novinkou je představení garáže, která je součástí vašeho úkrytu. V současné době v ní sice nic moc není, do budoucna si v ní ovšem dle slov vývojářů budete moci vylepšovat a upravovat svá vozidla.

Deadrop je dle slov Midnight Society vertikální extrakční akcí, ve které místo smršťující se zóny budeme prchat z nižších do vyšších pater obří budovy. Hra prozatím nemá termín vydání, nevíme ani, na jaké platformy dorazí. Za vývojářským studiem stojí streamer Dr. Disrespect, který mimo jiné v rámci promování hry neváhá útočit na konkurenci, především na Call of Duty: Warzone.

Zdroje:
Midnight Society