Beta kooperace pro Halo Infinite odstartuje už příští měsíc

8. 6. 2022 – 17:58
0
Beta kooperace pro Halo Infinite odstartuje už příští měsíc
zdroj: Vlastní foto autora

To to trvalo

Halo Infinite vyšlo loni na podzim v nehotovém stavu a kromě komunitního režimu Forge chyběla také slibovaná kooperativní kampaň. Její absenci recenzenti i hráči kritizovali a vývojářům z 343 Industries trvá už víc než půl roku. Zřejmě se ale konečně blýská na časy.

Kooperativní kampaň v plné verzi má dle příslibu vyjít ve druhé polovině letošního roku, už příští měsíc ale vstoupí do fáze beta testu v rámci Insider programu na Xboxu. Autoři se zavazují, že chtějí přinést co nejlepší zážitek na všech verzích Xboxu počínaje původním Xboxem One a konče aktuálním nejsilnějším Xboxem Series X.

Pokud se testu chce zúčastnit, stačí zamířit pod tento odkaz a zapojit se do programu, díky čemuž se následně můžete účastnit testování. Nezbývá než doufat, že výsledky budou uspokojivé a k plnému vydání už nepovede dlouhá cesta, Halo Infinite by si kompletní a definitivní podobu už skutečně zasloužilo

Hra je kromě současné a minulé generace Xboxu k dispozici také na PC a předplatitelé služby Xbox Game Pass si ji mohou zahrát bez dodatečných poplatků. 

Zdroje:
Microsoft