Blizzard omylem otevřel PvE oblasti v Overwatch 2

18. 10. 2022 – 13:07
0
Blizzard omylem otevřel PvE oblasti v Overwatch 2
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Co nás čeká za zavřenými dveřmi?

Ačkoli nebyl start Overwatch 2 zrovna hladký a hra stále schytává velkou porci kritiky z různých důvodů, Blizzard může být spokojen minimálně s čísly. Hra totiž už stihla nalákat zhruba 25 milionů hráčů, otázkou samozřejmě zůstává, kolik jich bude týmovou střílečku hrát třeba ještě za měsíc.

Jeden z aspektů Overwatch 2, na který musíme stále čekat, je slíbený PvE režim, který má dorazit až někdy v průběhu příštího roku. Díky chybě Blizzardu se ale do některých oblastí, kde se tento příběhový režim bude odehrávat, můžete podívat už nyní.

Uživatel s přezdívkou Squiggle totiž zjistil, že když spustíte Custom hru na mapě King's Row a nastavíte Bounty Huntera na "Friends Only", můžete se podívat do částí mapy, které jsou za normálních okolností uzavřené. Zatím jsou sice stále rozpracované, už nyní je ale zjevné, že v nich je celá řada průchozích budov a v neposlední řadě třeba také stanice metra.

Totéž platí pro mapu Havana, která také obsahuje některé dříve nepřístupné části. Blizzard v současné době samozřejmě pilně připravuje Halloween a vánoční event, zkraje příštího roku ale už snad nějaké nové detaily o PvE v Overwatch 2 poskytne.

Zdroje:
Twitter