Čínský profesionální hráč Overwatch během zápasu zahrál na klavír přímo ve hře

29. 8. 2022 – 16:34
0
Čínský profesionální hráč Overwatch během zápasu zahrál na klavír přímo ve hře
zdroj: tisková zpráva

Multitalent!

Při hraní multiplayerových her se očekává, že budou všichni členové týmu plně soustředěni na výkon a porážku nepřítele, především v případě, že nejde o běžné hraní, nýbrž o zápas profesionálních týmů. Někteří skuteční borci si ale během výkonu zvládnou ještě zabřinkat na piáno.

Právě to je příklad čínského hráče s přezdívkou Jinmu, který během čekání na zahájením mače vyskočil v roli Symmetry na klavír a jal se zahrát hned několik krátkých skladeb. Jeho výkon nezůstal bez povšimnutí komentátorů, kteří ihned ztichli a nechali Jinmua hrát. Těžko říct, zda je překvapivější cit pro detail, který Blizzard do své týmové střílečky vložil v podobě funkčního klavíru, nebo fakt, že Jinmu dokázal v podstatě bezchybně zahrát i ve vypjaté situaci.

Inkriminovaný zápas se odehrál mezi celky Chengdu Hunters a Hangzhou Spark, Jinmu zahrál na mapě Circuit Royal za pomoci Symmetřiny pistole. Hráč je brán za jednoho z nejlepších DPS v rámci Overwatch League, fanoušci ovšem nyní na internetu nešetří chválou na to, že je neustále dokáže překvapovat.

Buď jak buď, životní cyklus prvního Overwatch se chylí ke konci, už letos bude hra plynule nahrazena pokračováním, které naskočí na free-to-play model. Hra bude v základu zdarma, utrácet budete moci za kosmetické předměty. Úplně zmizí lootboxy, v herním obchodě budete jasně vidět, jaké věci si kupujete.


Zdroje:
Dexerto