Další megaturnaj Twitch Rivals bude snad i s českou účastí

1. 6. 2020 – 7:00
0
Další megaturnaj Twitch Rivals bude snad i s českou účastí
zdroj: Riot Games

Herní studio stojící za hrou Valorant připravuje další Twitch Rivals s obrovskými odměnami.

Ve čtvrtek minulého týdne ohlásilo studio Riot Games další z velkých turnajů na platformě Twitch. Právě do Twitch Rivals se totiž zapojují přední streameři FPS scény jako Summit nebo náš český Mazarini. Turnaj se tak odehraje tento víkend, tedy po zítřejším oficiálním vydáním hry. Díky čemuž budou mít hráči možnost soutěžit o prize pool v hodnotě 200 000 USD.

Valorant Akce zdroj: Riot Games

Samotný turnaj se pak uskuteční v rámci Twitch's Summer Games Fest (letní herní Twitch festival), který bude probíhat od 5. do 7. června na nové části Twitch platformy čistě zaměřené na esportovou celosvětovou scénu, která obsahuje esportové události či novinky. Dále si na ní je také možné přehrát poslední rozhovory s profesionály či vidět záznamy turnajů.

Je jasné, že tato část Twitche přinese do vod Twitch esportu svěží vzduch, jelikož se samotná platforma už nezaměřuje pouze na hry a herní obsah, ale na aspekty jako umění či pouhou konverzaci streamerů s chatem, bez nutnosti hraní her. Doufejme tedy, že podobných kroků k navrácení Twitche hráčům bude více.

Zdroje:
twitch , Riot Games