Další náznaky battle royale pro Halo Infinite. Pomocné studio chystá „nový zážitek“

14. 4. 2022 – 10:24
0
Další náznaky battle royale pro Halo Infinite. Pomocné studio chystá „nový zážitek“
zdroj: 343 Industries

Už bylo na čase

Halo Infinite je na trhu od konce loňského roku a na Steamu momentálně dostává smíšené recenze. Kampaň hry je podle hráčů dost krátká a ani multiplayer nepřinesl tolik zábavy, ale dlouhodobě udržel pozornost. O tom, že by do hry měl přibýt v současné době tolik populární režim battle royale se spekuluje dlouho, vývojáři ale oficiálně nic nepotvrdili.

Nyní se ale objevují další náznaky, že by hra měla dostat novou obsahovou injekci, která by ji zase vynesla do popředí zájmu. Vývojáři ze studia Certain Affinity, které s vývojem Infinite pomáhalo, totiž na Twitteru naznačují, že připravují nové a velmi vzrušující způsoby, jak se značka Halo může vyvinout.

Certain Affinity na Halo spolupracují už dlouhých patnáct let a spolu s tímto vyjádřením také oznámili nábor nových zaměstnanců, kteří by jim s projektem měli pomoci. Celkem nabízejí čtyřicet pracovních pozic, ne všechny se ale týkají Halo. Studio mimo jiné vypomáhá i s Call of Duty a také chystá vlastní projekt.

Co se ovšem týče právě Halo, v článku na Windows Central se studio pochlubilo tím, že nový projekt, který pro hru chystají, má být přátelštější pro nováčky a nebude klást takové nároky jako ostatní multiplayerové režimy Arena a Big Team Battle. Zároveň má prý přilákat hráče, kteří mají rádi hry jako Fortnite, Warzone nebo Apex Legends.

To je už velmi konkrétní indicie, že by do Halo Infinite skutečně měl dorazit battle royale mód. Zda se tak opravdu stane a především kdy, to se snad dozvíme v dohledné době. Halo Infinite stále ještě nedostalo komunitní režim Forge ani slíbenou kooperativní kampaň. Hra je k dispozici na PC a současné i minulé generaci Xboxu.

Zdroje:
WCCFtech