Diablo Immortal vyšlo na mobilech o den dříve, můžete se pustit do hraní

1. 6. 2022 – 15:36
0
Diablo Immortal vyšlo na mobilech o den dříve, můžete se pustit do hraní
zdroj: Blizzard

Vzhůru mezi démony

Diablo Immortal se při svém oznámená nedočkalo zrovna vřelého přijetí a tisková konference, na které fanoušci neudrželi na uzdě emoce a Blizzard zas nezvládl komunikaci, vstoupila do dějin jako příklad toho, jak se to nemá dělat.

Pokud vás ale díky následnému bližšímu představení hra přeci jen zaujala a rádi byste ji vyzkoušeli, než ji šmahem odsoudíte, můžete tak učinit už dnes. Oproti očekávání totiž mobilní Diablo dorazilo o den dříve a vy se tak do démony zamořeného světa Sanctuary můžete na svých zařízeních s operačními systémy iOS a Android zapojit již teď.

zdroj: Curve Digital

My v redakci jsme tak už stihli učinit a získat pár prvních levelů. Vizuálně hra velmi připomíná deset let starý třetí díl, mezi hratelné postavy patří zaběhnutý ansámbl barbara, kouzelníka, lovce démonů, nekromanta, mnicha a křižáka. Ovládací schéma je velmi jednoduché a hratelnost minimálně v prologu nepředstavuje větší výzvu. Uvidíme, jak tomu bude v budoucnu.

Už nyní ve hře, která je v základu zdarma, figurují mikrotransakce, zatím to ale vypadá, že se zaměřují výhradně na kosmetické předměty a také na materiály, které ale jinak budete moci získat běžným hraním. Pay-to-win mechanismy se zatím neprojevují, ale uvidíme, zda Blizzard, případně NetEase nepřitvrdí.

Diablo Immortal vyjde kromě mobilů a tabletů také na PC, ale až v pátek.

Zdroje:
Vlastní