Dnes vychází Apex Legends pro novou generaci konzolí

29. 3. 2022 – 16:00
0
Dnes vychází Apex Legends pro novou generaci konzolí
zdroj: Foto: Respawn Entertainment

To to trvalo!

Populární battle royale Apex Legends konečně nabídne nativní podporu PlayStationu 5 a Xboxu Series. Právě dnes vychází dedikovaná verze pro konzole současné generace, která přináší řadu změn a vylepšení, na některá si ale budeme muset ještě počkat.

Apex Legends na nových konzolích nabídne hraní ve 4K při 60 FPS s HDR, vyšší detaily a dohledovou vzdálenost a samozřejmě také mnohem rychlejší nahrávací časy. V dohledné budoucnosti se máme dočkat i podpory 120 FPS, 3D zvuku, dalších grafických vylepšení a také podpory haptické odezvy a adaptivních triggerů na PlayStationu 5.

Update pro novou generaci přichází v rámci eventu Warriors Collection, který nabízí 24 nových časově omezených kosmetických předmětů. Pokud posbíráte všechny, získáte nový heirloom pro Crypta s názvem Biwon Blade.

Do hry se v rámci eventu vrací také režim Control pro 9v9 hráčů, který se hraje na mapě Caustic Treatment. Do Arena režimu přibyla nová mapa Drop-Off. Hráči na PlayStationu si musí novou verzi nainstalovat manuálně, pro majitele Xboxu vše řeší funkce Smart Delivery.

Zdroje:
Respawn