Exhibiční zápas v Overwatch 2 ukáže detaily chystané hry už příští týden

17. 9. 2021 – 11:00
0
Exhibiční zápas v Overwatch 2 ukáže detaily chystané hry už příští týden
zdroj: Blizzard

Konečně nějaké novinky

Před časem jsme vás informovali o tom, že podle spekulací je Overwatch 2 blíž, než by se čekalo. Blizzard následně sám oznámil, že Overwatch League 2022 se bude hrát na raném buildu druhého dílu, což je překvapivé už jen proto, že je hra stále ještě zahalena velkou mírou tajemství a moc toho o ní nevíme.

To se ale už brzy změní, Blizzard totiž na oznámil, že nové informace o Overwatch 2 poskytne už příští týden, konkrétně 25. září během preshow a poločasu finále Overwatch League 2021. V rámci prezentace se máme dočkat představení nového designu Sombry a Bastiona a také se dozvíme, jakým způsobem se jejich nový vzhled druhého jmenovaného hrdiny váže k filosofii pokračování.

Patrně největším lákadlem je ale přislíbený exhibiční zápas v Overwatch 2, který by měl konečně dát publiku šanci vidět, jaké změny s novým dílem přicházejí. Hra se kvůli rozpačité komunikaci ze strany Blizzardu stala terčem kritiky za to, že působí spíše jako rozšíření pro první díl, uvidíme, jak se vývojářům povede obavy z nedostatečného množství novinek zahnat.

Overwatch 2 byla oznámena na předloňském Blizzconu. Poběží na vylepšené verzi enginu prvního dílu, kromě multiplayerových klání nabídne i PvE obsah s příběhem. Zajímavé je propojení s předchůdcem, hráčům zůstanou všechny získané kosmetické předměty a i multiplayerová klání budou fungovat napříč oběma díly.

Zdroje:
PC Gamer