Fastfoodový řetězec zesměšňuje Halo kvůli absenci kooperativního multiplayeru

17. 1. 2022 – 14:39
0
Fastfoodový řetězec zesměšňuje Halo kvůli absenci kooperativního multiplayeru
zdroj: Vlastní foto autora

Humory s kousavým podtextem

Halo Infinite po ročním odkladu v prosinci konečně vyšlo a dočkalo se velmi pozitivního přijetí, a to navzdory tomu, že hra rozhodně nevyšla v kompletním stavu. Chybí komunitní tvůrčí hub jménem Forge a především populární možnost projít příběhovou kampaň v kooperaci s kamarádem.

Právě absenci druhé zmiňované části hry si vzal na paškál americký fastfoodový řetězec Wendy's v rámci Mezinárodního dne roastování, volně přeloženo jako zlomyslného kritizování. Xbox na Twitteru reagoval na výzvu Wendy's, kdo se chce nechat pořádně vyroastit, načež fastfoodový řetězec reagoval otázkou, zda chtějí správci sociálních sítí redmontského giganta dát Halo v co-opu.

Jakkoli se jedná o vtipné pošťouchnutí, pravdou zůstává, že stav, v němž Halo Infinite vyšlo, má k optimální podobě daleko. I když si recenzenti i hráči pochvalují vydařenou hratelnost a fakt, že multiplayer je dispozici pro všechny zdarma, nelze se ubránit pocitu, že firma na trh nevypustila hotový produkt, což je o to palčivější, když jde o největší korunní klenot platformy Xbox.

Vývojáři z 343 Industries na hře samozřejmě nadále pracují a chybějícího obsahu se máme dočkat v průběhu letošního jara. Nekompletní launch už ale hře nikdo neodpáře.

Zdroje:
Twitter