Fortnite čeká další hvězdný crossover. Navštíví ho Pac-Man

24. 5. 2022 – 9:43
0
Fortnite čeká další hvězdný crossover. Navštíví ho Pac-Man
zdroj: Foto: Bandai Namco

Netradiční hrdina na bojišti

Fortnite se s trochou nadsázky dá označit za první fungující metaverse, protože se v něm potkávají postavy ze všech možných myslitelných světů. Na ostrovním bojišti proti sobě může stát Lara Croft, Rick a Morty, Robocop a Master Chief a nikdo už se tomu nepodivuje. Už počátkem příštího měsíce hvězdnou sestavu obohatí další starý herní harcovník.

Vydavatelství Bandai Namco totiž oznámilo, že 2. června do Fortnite dorazí Pac-Man. Zhruba za týden tedy v Item Shopu naleznete nový skin a patrně i sadu dalších tematických kosmetických předmětů, jako je glider, ozdoba na záda a variace na krumpáč. Bližší detaily jsou zatím neznámé, očekáváme ale, že cena skinu se bude pohybovat kolem 1500 V-Bucks, jak je běžné.

S ohledem na to, že Pac-Man v základu neoplývá rukama a nohama, bude patrně jeho skin potřebovat nějakou úpravu, aby se mohl bojů ve Fortnite zúčastnit. Na internetu se už objevily teorie, že do hry přibude jeho podoba ze hry Street Fighter x Tekken. Objevily se ale také o poznání méně veselé názory, že skin postavy vůbec nedostaneme a event se zaměří pouze na doplňky. 

Ve Fortnite momentálně probíhá 2. sezóna 3. kapitoly, o víkendu se konal otevřený turnaj o skin Obi-Wan Kenobiho a aktuálně probíhá event s netradičními Sideways zbraněmi. V aktuálním battle passu ještě pořád můžete získat postavu Dr. Strange.

Zdroje:
Bandai Namco